For at få det perfekte resultat ift. culottestegen anvendte jeg denne hjemmeside som inspiration:
Jeg endte op med et helt perfekt stykke rosa culottesteg med crispy top - men husk nu at tage fedttoppen af. Det gavner dig ikke, men det giver en fantastisk smag til culotten! Og nu til tilbehøret:
Flødegulerødder
Ingredienser:
- Gulerødder (afpas selv mængden efter antal personer) - jeg brugte 5 gulerødder som passede til ca. 2 personer. Derfor er resten af ingredienslisten afstemt herefter.
- 2 pakker Oma madlavningsfløde 4 %.
- 1/2 pose 10 % mozzerallaost (højt proteinindhold)
- Revet muskatnød (afpas selv mængden)
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Skræl gulerødderne og hak dem i skiver (ca. 3 milimeter) - fordel ud i et ildfast fad.
- Rør madlavningsfløden og osten sammen med krydderierne, og fordel dette over gulerødderne.
- Ryst fadet lidt, og stil det på en rist midt i ovnen på 200 grader. Skal ca. have 30-40 min.
Bønnefritter
Ingredienser:
- 1/2 pose bønner
- 1 spsk. olivenolie
- flagesalt
Fremgangsmåde:
- Tø bønnerne op, fordel dem på en bageplade med bagepapir.
- Fordel olien over bønnerne og strø salt ud over - rod lidt rundt i bønnerne.
- Steg bønnerne på 200 grader i ca. 30 min.
Det bedste af det hele er .... DET VAR LET!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar