Lifechanges

Lifechanges
Succes is the sum of small efforts, repeated day in and day out

søndag den 12. januar 2014

Omelet med spinat og forårsløg

Her er der et lækkert nyt alternativt til en proteinfrokost, som virkelig er værd at afprøve! Jeg er i hvert fald selv fan.... Og så er den utrolig nem og hurtig at lave!


Ingredienser (1 pers.)
- 2 æg
- 1/2 dl. skummetmælk
- 1/2 forårsløg
- Spinat (bestem selv mængden efter smag)
- 150 gram hytteost
- 1/2 avokado
- Chili ca. 1 tsk (afstem selv smagen)
- Ingefær ca. 1 tsk (afstem selv smagen)
- Salt og peber


Fremgangsmåde: 

  1. Pisk æg og mælk sammen i en skål 
  2. Tilføj forårsløg, spinat og krydderierne og rør sammen (smag til med salt og peber)
  3. Opvarm en pandekagepande og fordel massen på panden (på middelvarme) 
  4. Når massen er fast, vendes omeletten, så den også bliver sprød på den anden side. 
  5. Imens omeletten steger, skæres avokado ud i små tern og blandes sammen med hytteost, salt og peber. 
  6. Når omeletten er færdig, tages den af panden, hytteost-blandingen fordeles ud over den. 
  7. Man kan evt. rulle omeletten, folde den eller hvad de kreative evner nu rækker til. 
  8. Pynt evt. med agurk, tomat og purløg! 

... & værsgo' ! Èn nem, sprød og lækker omelet. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar