For 1 pers.:
100 g hakket oksekød (3-7%)
4-5 gulerødder
1 håndfuld ærter
1/2 rød peber
1 fed hvidløg
1 spsk. knust chili (alt efter din smag)
2 spsk. havregryn
Salt og peber
2 tsk. skummetmælk
1-2 spsk. olie (til stegning - kan dog også laves i ovnen)
Fremgangsmåde:
- Skræl gulerødder og skær dem i små stykker.
- Kog gulerødderne møre (uden salt).
- Bland hakket oksekød, 1 tsk. mælk, hvidløg, havregryn, finthakket rød peber, knust chili sammen og smag til med salt og peber.
- Steg bøfferne på panden med 1-2 spsk. olie (kan også laves i ovnen)
- Hæld vandet fra gulerødderne og mas dem enten i hånden eller med en el-pisker. Kom ca. 1 tsk. mælk i og rør det ud i den cremede gulerodsmos.
- Tilføj ærterne i gulerodsmosen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar