Laks og speltkerner vendt i heltbladdet spinat og feta
For 1 pers.:
1 stykke laks (100-125 g)
100 gram (ca. 1,5 dl) speltkerner
150-200 gram helbladdet spinat (enten frossen eller frisk)
1 fed hvidløg
25 gram feta (Apetina 3 %)
1 spsk. olie til stegning og 1 spsk. olie til at vende i speltkerneblandingen
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Sæt speltkernerne i kog (brug ca. 5 dl. vand og en smule salt) - skal koges i ca. 20 min.
- Svits spinatbladdene af på en tør og varm pande.
- 5 min. tilbage af speltkernerne - begyndt og stege laksen med skindsiden ned ad i ca. 2 minutter.
- Vend derefter laksen med modsatte side ned ad, og steg i ca. 1 max 2 minutter.
- Tag laksen af, og hæld vandet fra speltkernerne.
- Bland spinat, speltkerner, feta, olie og revet hvidløg sammen, og smag til med salt og peber.
VELBEKOMME!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar