Lifechanges

Lifechanges
Succes is the sum of small efforts, repeated day in and day out

lørdag den 29. juni 2013

Laks og speltkerner

Laks og speltkerner vendt i heltbladdet spinat og feta

For 1 pers.:

1 stykke laks (100-125 g) 
100 gram (ca. 1,5 dl) speltkerner 
150-200 gram helbladdet spinat (enten frossen eller frisk) 
1 fed hvidløg
25 gram feta (Apetina 3 %) 
1 spsk. olie til stegning og 1 spsk. olie til at vende i speltkerneblandingen
Salt og peber

Fremgangsmåde:
  1. Sæt speltkernerne i kog (brug ca. 5 dl. vand og en smule salt) - skal koges i ca. 20 min. 
  2. Svits spinatbladdene af på en tør og varm pande. 
  3. 5 min. tilbage af speltkernerne - begyndt og stege laksen med skindsiden ned ad i ca. 2 minutter.
  4. Vend derefter laksen med modsatte side ned ad, og steg i ca. 1 max 2 minutter.
  5. Tag laksen af, og hæld vandet fra speltkernerne. 
  6. Bland spinat, speltkerner, feta, olie og revet hvidløg sammen, og smag til med salt og peber. 


VELBEKOMME!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar